Warta

  • waktos pos: Jun-20-2022

    Downlights hotél sarta sorotan geus salawasna geus produk mainstream di pasar cahaya hotél.Sacara umum, hotél dibagi kana "daérah luhur-naékna" jeung "daérah low-naékna", kayaning lobi hotél, lobi, réstoran jeung wewengkon luhur-naékna séjén , koridor hotél, kamar tamu, b ...Maca deui»

  • waktos pos: Mar-22-2022

    Dina waktu nu sarua produksi, nengetan pangaruh lampu produk.Dina pengobatan pangaruh cahaya nonlinier, dina prosés pamakéan, pangaruh lampu jelas tur pola jelas.Jeung warna lampu pisan euyeub tur alam.Méré éfék visual pisan nyaman....Maca deui»

  • Training of new ERP regulation
    waktos pos: Dec-10-2021

    Pausahaan urang ngayakeun palatihan ngeunaan peraturan ERP anyar dina sababaraha bulan kahiji pikeun leuwih jéntré ngeunaan peraturan ERP anyar.Naon hartosna ERP?Nyatana, éta mangrupikeun singketan tina Produk Énergi-ralated.Ieu gampang kaharti.Aya deui jinis produk anu ngagunakeun énergi, sareng jinis anu béda-béda ...Maca deui»

  • What is Messe Frankfurt ?
    waktos pos: Nov-10-2021

    Profil perusahaan Messe Frankfurt mangrupikeun pameran dagang, kongres sareng pangatur acara panggedéna di dunya kalayan tempat paméran sorangan.Grup ieu padamelan ampir 2,500 urang di 29 lokasi di sakumna dunya.Messe Frankfurt ngahijikeun tren masa depan sareng téknologi anyar, ...Maca deui»

  • What is LED downlight?
    waktos pos: Nov-02-2021

    LED downlight mangrupakeun produk ningkat jeung dimekarkeun dumasar kana sumber cahaya LED anyar dina downlight tradisional.Dibandingkeun jeung downlight tradisional, éta boga kaunggulan handap: hemat energi, karbon low, umur panjang, Rendering warna alus tur speed respon gancang design downlight LED nyaeta ...Maca deui»

  • What is LED linear lighting ?
    waktos pos: Oct-28-2021

    Naon LED?Light emitting diode (LED) nyaéta semikonduktor anu ngarobah énérgi listrik jadi énérgi cahaya.Struktur dasar dioda pemancar cahaya nyaéta chip semikonduktor electroluminescent anu linggih dina rak kalayan timah sareng disegel ku résin epoksi di jantung lampu ...Maca deui»

  • Exhibition
    waktos pos: Jun-22-2021

    Pameran éta mangrupikeun platform pikeun produsén industri, padagang sareng padagang pikeun tukeur, komunikasi sareng ngamajukeun bisnis.Salaku produsén solusi pencahayaan interior profésional, kami moal sono.Meuli urang...Maca deui»

  • The Dragon Boat Festival
    waktos pos: Jun-22-2021

    Festival Parahu Naga nyaéta festival keur ngahargaan ka pujangga Cina Qu Yuan.Dina Festival Parahu Naga urang dahar sababaraha kadaharan tradisional, nu paling dipikawanoh lega nyaeta zongzi.Dahar zongzi dina Festival Parahu Naga parantos kaprah ti dinasti Wei sareng Jin ...Maca deui»

  • Healthy employees, excellent enterprises — table tennis
    waktos pos: Jun-22-2021

    Kiwari, pagawé di pausahaan méakkeun sahenteuna dua per tilu poé maranéhanana di gaw, jeung nyeri beuheung jeung nyeri deui jadi perhatian luhur pikeun pagawé perusahaan.Panyakit anu aya hubunganana sareng padamelan sapertos whiplash sareng insomnia parantos janten perhatian utama pikeun pagawé, kalayan padamelan-r...Maca deui»

  • Staff training
    waktos pos: Jun-22-2021

    Wangunan tim bakat mangrupikeun masalah anu perhatikeun unggal perusahaan.Pelatihan perusahaan mangrupikeun investasi perusahaan dina stafna, sareng ku cara ningkatkeun kualitas stafna sareng merangsang motivasina pikeun diajar yén daya saing inti sakabéh ...Maca deui»

  • Sundopt’s fire drill
    waktos pos: Jun-22-2021

    Karusakan seuneu mangrupikeun salah sahiji bencana anu ngancam kasalametan sareng pangembangan manusa. Éta ngagaduhan fitur sapertos frekuensi tinggi, bentang waktos sareng rohangan anu ageung.Nguatkeun manajemén kaamanan seuneu mangrupikeun prioritas unggal perusahaan.Shenzhen Sundopt l...Maca deui»