Warta Industri

  • waktos pos: 03-22-2022

    Dina waktos anu sami produksi, nengetan pangaruh cahaya produk.Dina pengobatan pangaruh cahaya nonlinier, dina prosés pamakean, pangaruh cahaya jelas sareng polana jelas.Jeung warna lampu pisan euyeub tur alam.Méré éfék visual pisan nyaman....Maca deui»

  • What is Messe Frankfurt ?
    waktos pos: 11-10-2021

    Profil perusahaan Messe Frankfurt mangrupikeun pameran dagang, kongres sareng pangatur acara panggedéna di dunya kalayan tempat paméran sorangan.Grup ngagawekeun ampir 2,500 urang di 29 lokasi di sakumna dunya.Messe Frankfurt ngahijikeun tren masa depan sareng téknologi anyar, ...Maca deui»

  • What is LED downlight?
    waktos pos: 11-02-2021

    LED downlight mangrupakeun produk ningkat jeung dimekarkeun dumasar kana sumber cahaya LED anyar dina downlight tradisional.Dibandingkeun jeung downlight tradisional, éta boga kaunggulan handap: hemat energi, karbon low, umur panjang, Rendering warna alus tur speed respon gancang design downlight LED nyaeta ...Maca deui»

  • What is LED linear lighting ?
    waktos pos: 10-28-2021

    Naon LED?Light emitting diode (LED) nyaéta semikonduktor anu ngarobah énérgi listrik jadi énérgi cahaya.Struktur dasar dioda pemancar cahaya nyaéta chip semikonduktor electroluminescent anu linggih dina rak kalayan kalungguhan sareng disegel ku résin epoksi dina jantung lampu ...Maca deui»

  • Exhibition
    waktos pos: 06-22-2021

    Pameran éta mangrupikeun platform pikeun produsén industri, padagang sareng padagang pikeun tukeur, komunikasi sareng ngamajukeun bisnis.Salaku produsén solusi pencahayaan interior profésional, kami moal sono.Mai urang...Maca deui»